ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ - ΓΚΙΝΗΣ ΝΩΝΤΑΣ - ΒΑΦΕΙΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ

ΓΚΙΝΗΣ ΝΩΝΤΑΣ - ΒΑΦΕΙΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Διεύθυνση - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ Διεύθυνση: ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ Τ.Κ. - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ Τ.Κ.: 43060
Περιοχή - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ Περιοχή: Καρδίτσα Κατηγορία - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ Κατηγορία: ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ
Τηλέφωνο - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ Τηλέφωνο: 2445097742 Fax - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ Fax: -
Κινητό - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ Κινητό: 6972498636 E-mail - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ E-mail:
Υπεύθυνος - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ Υπεύθυνος: ΓΚΙΝΗΣ ΝΩΝΤΑΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ Ιστοσελίδα:
Βαφείο, φανοποιείο, μικροεπισκευές αυτοκινήτων, ανταλλακτικά, Καρδίτσα. Στο Μαυρομάτι Καρδίτσας, την γενέτειρα του ηρωικού Καραϊσκάκη, έχει την έδρα του ένα από τα αξιολογότερα φανοποιεία – φανοβαφεία της ευρύτερης περιοχής. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κύριος Γκίνης Νώντας, έχοντας εμπειρία 25 ετών, εγγυάται την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, τόσο για τον οδηγό όσο και για το όχημα του. Διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, υπερσύγχρονο φούρνο βαφής για τα αυτοκίνητ...
Επισκέπτες: 14080

ΓΚΙΝΗΣ ΝΩΝΤΑΣ - ΒΑΦΕΙΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΓΚΙΝΗΣ ΝΩΝΤΑΣ - ΒΑΦΕΙΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Βαφείο, φανοποιείο, μικροεπισκευές αυτοκινήτων, ανταλλακτικά, Καρδίτσα.

Στο Μαυρομάτι Καρδίτσας, την γενέτειρα του ηρωικού Καραϊσκάκη, έχει την έδρα του ένα από τα αξιολογότερα φανοποιεία – φανοβαφεία της ευρύτερης περιοχής. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κύριος Γκίνης Νώντας, έχοντας εμπειρία 25 ετών, εγγυάται την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, τόσο για τον οδηγό όσο και για το όχημα του.

Διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, υπερσύγχρονο φούρνο βαφής για τα αυτοκίνητα και έναν επαγγελματικό χώρο άρτια οργανωμένο, έτοιμο να εξυπηρετήσει ακόμη και την πιο ιδιαίτερη ανάγκη των πελατών. Η επιχείρηση αναλαμβάνει παντός είδους φανοποιητικές εργασίες και βαφές, αναγκαίες μικροεπισκευές, τοπικές βαφές, βαφές ζαντών, ξεθάμπωμα φαναριών, επαγγελματικό γυάλισμα κα.

Σε συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες αναλαμβάνει, δωρεάν όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες απαλλάσσοντας τον κάτοχο του οχήματος από περιττή ταλαιπωρία και απώλεια χρόνου και χρήματος.

Στην επιχείρηση διατίθεται εξαιρετικά μεγάλη γκάμα καινούργιων αλλά και ποιοτικών μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων, όπου μπορείτε να επιλέξετε αυτό που πραγματικά ταιριάζει στις ανάγκες σας, αλλά κυρίως για να εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Γκίνης Νώντας. Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ασυναγώνιστες τιμές.